Trekhaken

Een trekhaak is altijd ontworpen voor een speciaal merk en type auto. Zorg ervoor dat u de gegevens van uw auto kent, zoals: juiste model, koetswerk (sedan, hatchback of stationwagon) en bouwjaar. In veel gevallen kunt u kiezen tussen een trekhaak met een vaste of een afneembare kogel. Wanneer uw auto voorzien is van parkeersensoren is een afneembare trekhaak een betere keuze. Omdat de kogel door de parkeersensoren als obstakel kan worden gezien is het mogelijk dat de parkeersensoren na montage van de trekhaak niet goed meer werken. Het is mogelijk dat uw kentekenplaat niet goed zichtbaar meer is na montage van een trekhaak. In dit geval is het ook beter om voor een afneembare kogel te kiezen zodat u, op momenten dat de aanhanger niet aangekoppeld is, de kogel kunt verwijderen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de trekhaken pagina voor bosal trekhaken. Ook kunt u kijken op onze service pagina.

Park Distance Control (parkeersensoren)

Park Distance Control systemen meten de beschikbare ruimte achter of voor uw auto, het systeem zal u tijdig waarschuwen d.m.v. akoestische en/of optische signalen. Deze parkeersystemen zijn zodanig ontworpen dat het systeem probleemloos kinderen , obstakels en beweging kan detecteren d.m.v. de inbouw parkeersensoren die worden gebruikt.

De Park Distance Control systemen met display geven een indicatie van de beschikbare ruimte achter de auto weer. De systemen werken niet alleen als parkeerhulp maar ook als achteruitrij detectie. Onze systemen kunnen probleemloos worden toegepast i.c.m. een trekhaak. Verder zijn er mogelijkheden om deze sensoren te combineren met evt. een camera zodat er ook een beeld gevormd kan worden wat er achter de auto gebeurd. Let wel het blijft een hulpmiddel!

Electronica

Naast het herstellen van schades heeft Heart For Cars een passie voor alles op het gebied van car entertainment. Wij bieden een breed assortiment auto-electronica aan en bouwen dit op professionele wijze voor u in.

Ons electronica assortiment

Accessoires